Nyheder

talerstol

Saltsyderiet åbner for udendørs fortællinger

I forbindelse med genåbningen af Danmark, åbner Læsø Salt for udendørs orientering om produktion og historie. Det sker på følgende tidspunkter:

Mandag – lørdag kl. 10:30, 12:30 og 14:30
Søndag kl: 10:30 og 12:30


Talerstolen er gjort klar. Vi glæder os til at se jer!

Solnedgang på Læsø

Saltsyderiet genåbner 27. maj

Vi har glædet os rigtig meget til, at vi igen kan byde gæster indenfor på Læsø Saltsyderi, og nu er der endelig blevet sat dato på!

Efter Regeringens udvidelse af åbningsfase 2, kan vi meddele, at du fra 27. maj  igen kan besøge os herude på Rønnerne, handle i vores butik og bevæge dig rundt på pladsen. Saltsydning genoptages d. 2. juni.

OBS! Efter Kulturministeriets retningslinjer af 21. maj er det ikke tilladt at gennemføre aktiviteter, der fremmer sammenstimling af mange mennesker.  Derfor er der indtil videre ikke foredrag og syd selv. Vi melder ud, når dette ændrer sig.

Vi glæder os til at se jer!

bolcheriet bolcher med Læsø salt

Særlige tilbud i maj

I maj måned har vi nogle helt særlige tilbud til dig, der handler i vores webshop:

  1. Vi giver en pose bolcher fra Bolcheriet med lakrids og Læsø Salt ganske gratis på alle bestillinger
  2. Bestiller du varer for over 250 kr., giver vi en gratis kryddersalt med i købet til en værdi af minimum 85 kr.! Vælg blandt de 5 smagsvarianter, når du går til kurven (og altså har varer i den for mere end 250 kr.)
salt og sne

Glædelig jul fra Saltsyderiet

Tak til alle jer, der har besøgt os i 2019 – online såvel som offline. Vi håber, I alle får en glædelig jul og et lykkebringende nytår – og selvfølgelig med Læsø Salt til de mange skønne måltider, højtiden bringer.

På gensyn i 2020

julesalt

Julesalt 2019

Onsdag d. 4. december er det endnu engang blevet tid til JULESALT!

Vi gir 20% rabat på alle varer i butikken fra kl. 10 til 18. I tidsrummet kl. 14 til 18 er der kaffe og æbleskiver. NB. Denne dag er der kun rabat i vores fysiske butik.

Online Julesalt finder sted d. 12. december. Her er der 20% rabat på alt i vores webshop. Det er ikke muligt selv at afhente varer købt online denne dag.

læsø salt øl fra skagens bryghus

Nyhed! Læsø Salt-øl

Som noget helt nyt kan du nu få øl med Læsø Salt på Saltsyderiet!

“Læsø Salt” er brygget af Skagen Bryghus for første gang i 2018, og det blev så stort et hit, at vi nu har fået den i butikken på mere permanent basis. Øllen er af typen amerikansk ale og smager af lækre amerikanske humler med en krydret smag af, ja, Læsø Salt.