Nyheder

Saltboden

Nyheder i shoppen

Vi har fået en masse lækre sager i vores butik. Lakrids og karameller lavet i samarbejde med Karamel Kompagniet

lokal vare coop læsø salt

Læsø Salt gået videre til finalen i Årets lokale vare i COOP

For en måned siden var vi stolte over at være udvalgt som én ud af 126 lokale varer for vores jubilæumsalt-bøtte. Nu er vi gået videre som vinder af Nordjyllands region, og skal deltage i finalen med 8 andre produkter.

Vinderen af Årets Lokale Vare 2016 bliver udråbt af et dommerpanel bestående af bl.a. Judith Kyst og kokkene Claus Holm og Christine Bille Nielsen ved en festlig finale onsdag 1. juni. Men også forbrugerne har noget at skulle have sagt i afgørelsen og kan frem til 19. maj sætte en stemme på et af produkterne på www.cooplokalevarer.dk.

 

Jeppe Ladefoged

Læsø Salt A/S har fået ny direktør

Læsø Salt har fra 1. oktober fået ansat Jeppe Ladefoged son ny direktør.

Jeppe Ladefoged, Fynbo og landbrugsuddannet, har de sidste 10 år været driftsleder på godset Gyllingnæs ved Odder, hvor han har været med til at udvikle “brandet” bag “De 5 Gårde”, et samarbejde om produktudvikling mellem godserne Gyllingnæs, Constantinborg, Frijsenborg, Wedelborg og Schackenborg.

Jeppe, der er 59 år, har desuden stor erfaring indenfor både økonomistyring og personaleledelse, idet han i hele sin karriere har været forvalter eller driftsleder på større godser. Han har nu bosat sig på øen med sin kone Henriette og glæder sig til at lære Læsø Salt at kende, inden der skal sættes nye initiativer i gang. Parret har 2 voksne sønner og hele familien er i fritiden tosset med golfsporten.