🚛 Vi sender til alle EU/EØS lande
📦 Gratis fragt i DK ved køb over 1.000 kr.

Læsø Salt

Tilbud

Morgenfruernes Skrubbesalt – 80g

kr.61,20

Varenummer (SKU): 3640 Varekategori:

Giv din hud en kur, der giver den nyt liv og fjerner døde hudceller

Beskrivelse:
Saltskrub til kroppen af fint, siet badesalt fremstillet i Storhaven af restlage fra Læsø Saltsyderi.
Giv din hud en kur, der giver den nyt liv, øger blodgennemstrømningen og fjerner døde hudceller.
Skrubbesaltet indeholder en række mineraler, som styrker og stabiliserer huden. Læs evt. mere om disse mineraler under Badesalt.

Anvendelse:
Gør huden våd. Påfør saltskrubben på huden og massér blidt kroppen – ikke ansigtet – imod hjertet. Brug hånden eller en handske. Skrubbesaltet kan også først opblandes med for eksempel en smule kropsolie eller saltcreme. Skyl af med varmt vand – eller fyld badekarret med varmt vand og badeolie – eller smør kroppen ind i badeolie og stille dig under den varme bruser.
Afslut med at smøre kroppen ind i en god og nærende fugtighedscreme. Slap så af med en kop urtete eller vand – så hjælper du huden til at fortsætte med at udskille affaldsstoffer.

Har du sart hud kan saltskrubben knuses yderligere i en morter. Vær opmærksom på at saltkornene generelt er for hårde ved den fine ansigtshud, så den er kun egnet til kroppen for de fleste mennesker. Start eventuelt med at rense ansigtet og læg en ansigtsmaske, som kan virke mens du peeler huden på kroppen.
Man kan også gøre sin kurbadsoplevelse større ved først at sætte god musik på, tænde stearinlys og drikke noget dejligt, mens man behandler sig selv og stresser af.

Indeholder 80 gram skrubbesalt

Vægt 0,225 kg