Læsø Saltrestlage – 250ml

DKK40,00

Udsolgt

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 2120 Varekategorier: , ,
 

Beskrivelse

Restlage er det vand, som er tilbage, når man har fremstillet spisesalt ved Læsø Saltsyderi. Denne lage er ikke spiselig, men indeholder til gengæld en række mineraler og sporstoffer, som har vist sig yderst gavnlige for huden. Restlagen styrker og stabiliserer huden ved at tilføre vigtige mineraler.

Anvendelse:
Den saltmættede restlage kan anvendes ufortyndet og smøres direkte på huden på de udsatte steder.
Efter ca. 30 min. skylles efter med postevand, og man venter med sæbeafvaskning.
Behandlingen gentages 1 gang dagligt i 14 dage, hvorefter der holdes en uges pause. Herefter gentages behandlingen forfra efter behov.
Lagen kan holde sig udenfor køleskab, men ved fortynding skal den fortyndede del opbevares ved køl. Bør omrystes før brug.

Hovedingredienser:
RESTLAGE FRA LÆSØ SALTSYDERI (Aqua, Maris Sal) – vand, natriumchlorid, sulfat, magnesium, calcium, kalium, jod og forskellige sporstoffer.

Restlage
g/l
NaCl 188
(Natriumklorid)
CaSO4 0,5
(Calciumsulfat)
MgSO4 51,5
(Magnesiumsulfat)
MgCl2 86,5
(Magnesiumklorid)
KCl 12
(Kaliumklorid)
Kobber 0,4 mg/l
Jern 0,9 mg/l

Herunder listes nogle af de mineraler og sporstoffer, som er essentielle for kroppens velvære og sundhed:

Magnesium: Vigtig for cellernes enzymaktivitet, sunde knogler og tænder samt funktion af muskler, nerver, det metaboliske system og kroppens brug af vitamin B1 og B12.

Natriumklorid (”køkkensalt”) – stimulerer hudens og dybere vævs mikrocirkulation, forbedrer hudens metabolisme og gør huden mere følsom over for fordelene ved UV-lys (f.eks. i behandlingen af psoriasis).

Calcium: Essentiel for vækst og vedligehold af sunde knogler og tænder. Vigtig for nerve- og muskelfunktionen samt blodclotting? (størkning?).

Kalium og natrium: Essentielle til at vedligeholde kroppens væskebalance. Kalium er desuden vigtig for nerve- og muskelfunktionen. For meget natrium kan få vævet til at hæve og forhøje blodtrykket.

Klor: Vigtig i cellemetabolismen og i reguleringen af kroppens syre-base-balance.

Jern: Essentiel for produktionen af blodets iltbærer, hæmoglobin. Mangel giver bl.a. anæmi og dårligt immunsystem.

Yderligere information

Vægt 0.350 kg