🚛 Vi sender til alle EU/EØS lande
📦 Gratis fragt i DK ved køb over 1.000 kr.

Læsø Salt

Besøg os

I højsæsonen, er der hver hele time fra kl. 10 til 15 foredrag i sydehytten – foredraget varer ca. 20 minutter og er gratis for alle.

Sydehytter, legeplads, pandekageboden, saltshop eller bare en hyggelig udflugt med højt til himlen og landets vel nok bredeste horisont. Læsø Saltsyderi byder på gode oplevelser for hele familien, børn og voksne.

Se vores åbningstider

Syd selv

Prøv at syde dit eget Læsøsalt på vores udendørs minipandeanlæg. Med en grundig vejledning fra en medarbejder, har du efter en lille time ca. 200 gram sydesalt, som du selv skal hjem og tørre. Er I en større gruppe, er det klogt at reservere plads i forvejen.

Prisen på syde selv er kr. 100,- pr. pande incl. en stofpose. En ekstra stofpose kan købes til kr. 10,-.

Se sydehyttens åbningstider

Saltboden

Saltboden er som en gammel købmandsgård og stemningen hyggelig. Du fristes let til at købe af det fine udvalg – mulighederne er mange og hvem ville ikke blive glad for en lækker pose kryddersalt i værtindegave.

Har du ikke mulighed for selv at komme, kan du sagtens købe Læsø Salt i shoppen her på siden.

Se bodens åbningstider

Se Fødevarestyrelsens smiley-rapporter

Saltsyder Madboden

Madboden på Saltsyderiet holder åbent i skolernes sommerferie og efterårsferie. Her kan du købe lækre gourmethotdogs samt pølser og sandwiches. Derudover kan du købe pandekager, muffins, is samt kolde og varme drikke.

Det hele kan nydes under tag eller ude i det fri ved vores borde/bænkesæt, som står i forbindelse med boden. Her kan du også nyde din medbragte mad.

Madbodens åbningstider: 10:30 – 15:30

(lukketider følger Saltbodens lukketid med lukning 30 min før).