Besøg Læsø Salt

I højsæsonen, er der hver hele time fra kl. 10 til 15 foredrag i sydehytten – foredraget varer ca. 20 minutter og er gratis for alle.

Sydehytter, legeplads, pandekageboden, saltshop eller bare en hyggelig udflugt med højt til himlen og landets vel nok bredeste horisont. Læsø Saltsyderi byder på gode oplevelser for hele familien, børn og voksne.

Se vores åbningstider

Syd selv

Prøv at syde dit eget Læsøsalt på vores udendørs minipandeanlæg. Med en grundig vejledning fra en medarbejder, har du efter en lille time ca. 200 gram sydesalt, som du selv skal hjem og tørre. Er I en større gruppe, er det klogt at reservere plads i forvejen.

Prisen på syde selv er kr. 80,- pr. pande incl. en stofpose. En ekstra stofpose kan købes til kr. 10,-.

Se sydehyttens åbningstider

Saltboden

Saltboden er som en gammel købmandsgård og stemningen hyggelig. Du fristes let til at købe af det fine udvalg – mulighederne er mange og hvem ville ikke blive glad for en lækker pose kryddersalt i værtindegave.

Har du ikke mulighed for selv at komme, kan du sagtens købe Læsø Salt i shoppen her på siden.

Se bodens åbningstider

Se Fødevarestyrelsens smiley-rapporter

 

Pandekageboden

Pandekageboden på Saltsyderiet holder åbent i skolernes sommerferie og efterårsferie. Så kan du købe vores berømte hjemmebagte pandekager lavet efter en original Læsø opskrift. Du kan også købe kaffe, the, diverse sodavand, øl og sandwich.

Det hele kan nydes ved vores bord/bænkesæt, som står lige ved Pandekageboden og som også gerne må bruges, hvis du selv har medbragt mad.

Se pandekagebodens åbningstider

Se Fødevarestyrelsens smiley-rapporter